Skip to content

CONCEPTENVeranderende tijden vragen om innovatie. Creativiteit kent geen grenzen en onze ontwerpen dus ook niet. Of het nu gaat om innovatieve producten of nieuwe concepten: wij denken in uitdagingen en oplossingen. Op naar het kantoor van de toekomst!

Impressietekeningen
Anderhalve Meter Economie
 Acoustic Booths
TechnoLED

IMPRESSIETEKENINGEN

Jij wilt zien waarvoor je betaalt. Wij willen zeker weten dat alles er inderdaad zo goed uitziet als we verwachten. Daarom werken wij met state-of-the-art design software. Elk detail wordt weergegeven voor een zo realistisch mogelijke preview.

Loop even rond in je (digitale) kantoor. Voel hoe het kan zijn wanneer dit ontwerp een realiteit wordt. Neem een kijkje in de toekomst.

Impressietekeningen

Digitale Walkthroughs

Voor een overzichtelijk verloop zijn tussentijdse previews wel zo prettig. We lopen alle ruimtes door om zeker te weten dat alles naar wens is. Geen abstracte ideeën, maar concrete en levensechte voorbeelden.

ANDERHALVE METER AFSTAND

Voor tenminste de komende jaren moeten we er allemaal aan geloven: minimaal anderhalve meter afstand tot elkaar. Niet elk beroep leent zich hiervoor, maar natuurlijk doen we wel wat we kunnen, ook op kantoor.

Het was altijd al nodig om creatief om te gaan met kleine en grote ruimtes. We zien hier dan ook een uitdaging in om nog net iets creatiever te worden in onze ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan voorbedachte looproutes. Eénrichtingsverkeer waarmee je overal kunt komen en waarbij je elkaar dus ook niet op korte afstand hoeft te passeren. Het is even wennen, maar wel effectief.

Anderhalve Meter Economie

Klassieke Stijl, Nieuwe Reden

Glazen wanden zijn zeker niet nieuw, maar nog altijd wel stijlvol. Ze creëeren een transparante sfeer en een lichte ruimte. Daarnaast helpen ze ook om een overzicht te geven van wat er elders op kantoor gebeurt. Net dat laatste is tegenwoordig extra nuttig: wanneer je ergens een deur doorloopt kun je zien of er al iemand staat of niet. Anderhalve meter afstand bewaren is zo net iets gemakkelijker.

Zeker niet baanbrekend, maar het zijn wel deze kleine dingen waardoor mensen zich net dat beetje prettiger voelen in deze tijden. Andere ideeën zijn bijvoorbeeld om op strategische plekken transparante schermen te plaatsen en meer plekken om je handen te wassen en te ontsmetten.

ACOUSTIC BOOTHS

De werkplek van tegenwoordig wordt gekenmerkt door haar functionaliteit en flexibiliteit. Om hieraan tegemoet te komen is er de Acoustic Booth. Dit zijn verplaatsbare werkruimtes met geluidsdempende wanden. Je kunt hier dus in alle rust werken of telefoontjes plegen. Het modulaire ontwerp maakt dat het systeem uit te breiden is, zodat je zelfs meerdere mensen kunt accommoderen.

Daarnaast zijn deze booths voorzien van allerlei gave en handige technische snufjes. Denk bijvoorbeeld aan geautomatiseerde luchtcirculatie, intelligente LED-verlichting, stopcontacten, USB-poorten en een smart wall met 4K touch screen beeldschermen. Oftewel: het heeft alles wat je maar nodig hebt om ongestoord door te kunnen werken.

Acoustic Booths

Modulair Ontwerp

Het modulaire ontwerp van de Acoustic Booths maakt het gemakkelijk uit te breiden en te verkleinen indien nodig. Gedurende de huidige pandemie en de nasleep daarvan zijn kleinere modules ideaal als persoonlijke werkplek. Zo kun je in stilte doorwerken in je eigen verplaatsbare kantoor.

TECHNO-LED

LED lampen hebben veel voordelen vergeleken met meer traditionele verlichting zoals spaarlampen. Een LED lamp heeft bijvoorbeeld een veel lager energieverbruik, langere levensduur, lagere onderhoudskosten, bevat geen schadelijke stoffen zoals kwik en het wordt niet heet, De aanschafprijs is hoger, maar dit wordt (met name bij bedrijven) doorgaans binnen één á drie jaar terug verdiend.

Technodesign maakt graag gebruik van de voordelen van LED verlichting vanwege de veelzijdigheid aan typen, vormen en kleuren die er zijn. Duurzaam, stijlvol, milieuvriendelijk, functioneel. Wat wil je nog meer?

ALTIJD EEN OPLOSSING

Elk pand is anders, elk bedrijf is uniek en elk project is een nieuwe uitdaging. Een passende inrichting waarin iedereen optimaal kan functioneren is maatwerk. Jij wilt niet alleen een praktische, stijlvolle en doordachte invulling van je kantoorruimte. Je wilt ook de flexibiliteit die een kantoor toekomstbestendig maakt.

Wat je wensen ook zijn, er is altijd een oplossing. Kom jij met onze volgende uitdaging?

3D Tekening - Bovenaanzicht