Skip to content

DISCLAIMER EN
ALGEMENE VOORWAARDENOp deze pagina treft u alle relevante informatie betreffende onze disclaimer en algemene voorwaarden. Technodesign behoudt zich het recht voor om elk van deze secties aan te passen. Aanpassingen aan de algemene voorwaarden, privacybeleid of cookiebeleid zullen op deze website kenbaar worden gemaakt.

De teksten hieronder zijn geschreven met extra aandacht voor begrijpelijkheid. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met info@vastgoedinrichting.nl.

WIE ZIJN WIJ?

Technodesign Vastgoedinrichting (KvK: 08092115 Enschede) publiceert op www.vastgoedinrichting.nl teksten, afbeeldingen en mogelijke andere materialen die zijn geproduceerd door Technodesign zelf of door derden.

Wij zijn te bereiken per email (info@vastgoedinrichting.nl) en telefoon (053-4367 899). Ons hoofdkantoor is te vinden aan de Mekkelholtsweg 7, 7523 DB in Enschede.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De informatie op de website is vrijblijvend. Ondanks zorgvuldigheid aan onze kant kunnen er mogelijk onjuistheden, onvolledigheden of onveiligheden op de website te vinden zijn. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de informatie op de website. Mocht u in samenwerking zijn met Technodesign, dan kunt u alleen rechten ontlenen aan ondertekende contracten of schriftelijke overeenkomsten.

De website en de verschillende onderdelen daarvan zijn eigendom van Technodesign. Zonder schriftelijke toestemming van Technodesign mag u geen auteursrechtelijke werken of andere gepubliceerde informatie verveelvoudigen.