Skip to content

INRICHTENMet het inrichten zorgen wij dat alles van onder tot boven en van links tot rechts wordt aangepakt. Zo weet je zeker dat overal aan wordt gedacht en dat alles goed op elkaar wordt afgestemd.

WandenVloerenPlafondsTurn-KeyBureau/Stoel

Een eigentijdse inrichting wordt indrukwekkend door mooie producten en innovatieve oplossingen. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die tot je beschikking staan.

Op deze pagina zie je een kort overzicht van alle aspecten van je nieuwe inrichting. Klik op een discipline voor meer informatie, zoals voorbeelden of technische specificaties.

WANDEN

Een standaard fenomeen in de meeste kantoorpanden is de welbekende kantoortuin. Een open ruimte waar men gemakkelijk kan communiceren en waar je op efficiënte wijze meerdere werkplekken kunt inrichten.

Echter, het einde is nabij voor dit bos aan bureaus. De anderhalve-meter-economie vereist creatieve oplossingen om te zorgen dat mensen alsnog veilig, gezond en effectief hun werk kunnen doen. Eén manier om dit te bereiken is om op strategische wijze een ruimte op te delen.

Hiervoor bieden wij meerdere typen wanden aan, van glas tot gips en van vast tot verplaatsbaar. Meer weten? Scroll verder en bekijk de vier wanden die wij toepassen of klik op de knop voor een kort overzicht.

Wanden

Glaswand

De ideale wand voor een open werkplek. Clear head, open mind.

Er valt te kiezen uit twee verschillende typen glaswanden: de TD-3000 van 25 of 30mm dik, of de TD-ClearView van 100mm dik. Bij beide systemen draait het om plafondhoge panelen van gehard, gelaagd of akoestisch gelaagd glas. De aluminium profielen worden rechtstreeks aan de vloer en het plafond gemonteerd. Vervolgens worden de glazen panelen aan elkaar verbonden middels een kitnaad of transparante VHB tape.

Glaswand

Wanden

Monobloc

Glaswanden kunnen ook worden opgebouwd uit elementen van het zogenaamde monobloc type. Deze elementen zijn te produceren in diverse maten en kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. Net als bij een systeemwand gaat dit snel, eenvoudig en flexibel.

De ruiten kunnen aan de binnen- en buitenzijde worden voorzien van een transparante folie, eventueel gecombineerd met je logo, om meer privacy te creëeren in het kantoor.

Monobloc Wand

Wanden

Systeemwand

Dit is een verplaatsbare, niet-dragende, geluidsisolerende tussenwand die eenvoudig kan worden gemonteerd, gedemonteerd en verplaatst indien nodig. Deze wand wordt aan beide kanten voorzien van gipspanelen die afgewerkt kunnen worden met wandvinyl, linnen, gemelamineerde spaanplaat of een gemoffelde staalplaat.

In systeemwanden kunnen eenvoudig glaselementen, kozijnen en deuren worden verwerkt naar wens. Iedere systeemwand produceren we in eigen huis waardoor we zeer snel kunnen leveren.

Systeemwand

Wanden

Metal Stud

Een metal stud wand begint met een frame van stalen profielen. Op dit frame worden aan de buitenkant gipspanelen aangebracht en daar tussenin komt isolatie in de vorm van een glaswoltegel. Hierdoor zijn deze wanden niet alleen (geluids) isolerend, maar zelfs brandvertragend. Dit verhoogt de veiligheid dus ook.

De naden van de gipsplaten worden na montage weggewerkt. Naderhand kan de wand dus worden afgewerkt op elke mogelijke manier door een stukadoor of schilder.

Metal Stud Wand

VLOEREN

Maximale vrijheid voor je vloerbedekking. Of je nu een harde of zachte vloer wilt, je kunt kiezen uit veel diverse kleuren en patronen. Ga bijvoorbeeld voor de strakke uitstraling en functionaliteit van een PVC vloer of creëer een warme, luxe sfeer met tapijt.

Alle vloeren waar wij mee werken zijn gemaakt voor veel verkeer, dus slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Met de juiste ondervloer is het ook zelfs mogelijk om beter te isoleren, vloerverwarming aan te leggen en/of extra geluiddemping te bewerkstelligen.

Vloeren

Tapijt

Tapijtvloeren zijn beschikbaar in meerdere types en prijsklasses. Voor de omstandigheden van een kantoor adviseren wij slijtvast projecttapijt, zodat zowel mensen als meubilair mobiel kunnen zijn.

Met name voor vergaderzalen en/of presentatieruimten is de esthetiek van belang. Hier kan tapijt een warme, luxe sfeer creëren.

Tapijtvloer

Vloeren

PVC

PVC stroken kunnen worden geproduceerd in diverse kleuren, patronen en stijlen. Hun modulaire ontwerp biedt eindeloze ontwerpmogelijkheden. Een PVC vloer kan specifiek worden gemaakt voor zwaar verkeer of juist voor snelle renovatie.

De stroken zijn behandeld met oppervlaktebescherming voor gemakkelijk onderhoud en om extra bestendig te zijn tegen krassen, strepen en vlekken.

PVC Vloer

PLAFONDS

Plafonds spelen een passieve maar cruciale rol in je kantoor. Ze bieden plek voor veel functionele verlichting en verbergen daarnaast ook bijvoorbeeld tal van leidingen en bedrading. Zelfs de akoestiek en brandwerendheid van een ruimte kan mede worden bepaald door het juiste plafond. De functionaliteit en toegevoegde waarde van een goed plafond kan moeilijk worden overschat.

Vervolgens is er natuurlijk ook nog het esthetische aspect om rekening mee te houden. De verdeling van de ingewerkte verlichting en de kleur en textuur van het plafond bepalen veel aan de sfeer en uitstraling van je kantoor.

Plafonds

Systeemplafond

Een systeemplafond is een type plafond waarbij door middel van plafondplaten, -profielen en ophangers een “tweede plafond” wordt gecreëerd. De ruimte die ontstaat tussen het plafond en de bovenliggende vloer wordt het plenum genoemd. Het plenum wordt gebruikt voor het aanleggen van diverse leidingen en bedrading.

Er zijn diverse eigenschappen te kiezen van de plafondpanelen en -profielen om bijvoorbeeld de ruimtelijke akoestiek te verbeteren, of juist brandbeheersing en hygiëne te verbeteren. 

Systeemplafond

TURN-KEY

Zodra je project is gerealiseerd en opgeleverd wacht je nog maar één ding: die eerste kennismaking met je nieuwe kantoor. Je glijdt de sleutel in de voordeur, je draait ‘m van het slot af, de deur opent zich en je stapt naar binnen. Je nieuwe kantoor is volledig klaar voor gebruik, turn-key ready.

Bureaus, stoelen, lampen, fruitschalen, whiteboards, planten, gordijnen, wandversiering en andere decoratie. Zelfs je favoriete koffiezetapparaat. Van A(fvalemmer) tot Z(onnewering): aan alles wordt gedacht.

Nadat je wanden, vloeren en plafonds zijn geregeld is het een kwestie van de juiste verlichting, interieur en raambekleding in te zetten om een optimale werkplek te creëren.

Turn-Key

Verlichting

Een must voor een prettige werkomgeving en kantoorsfeer is goede verlichting. De juiste intensiteit om prettig te kunnen werken en tegelijkertijd de sfeer naar smaak aan te kunnen passen. Wij voorzien klanten graag van duurzame en energiezuinige LED verlichting conform de nieuwe energie prestatie label (EPA) eisen.

Met de hulp van onze LED professionals en het opgestelde lichtplan kunnen wij samen de optimale beleving realiseren. Door middel van ons eigen montageteam kunnen we voor jouw pand snel schakelen om je wensen te verwezenlijken.

Verlichting

Turn-Key

Interieur

Het interieur is belangrijk voor iedere kantoorruimte. Het is het visitekaartje wat je afgeeft aan je klant. In samenwerking met interieuradviseurs zorgen wij samen, gebaseerd op jouw wensen en behoeften, voor een passend ontwerp.

Technodesign zorgt niet alleen voor de ontwerpen en impressietekeningen. Wij kunnen je kantoorpand volledig gemeubileerd naar wens inrichten.

Interieur

Turn-Key

Raambekleding

Mensen ervaren graag daglicht. We willen ons allemaal comfortabel voelen in een ruimte. Een goede daglichtregulering komt het welzijn en daarmee ook de productiviteit ten goede.

Door gebruik te maken van geschikte lichtwering, zoals verticale of horizontale jaloezieën, plisségordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen of paneelgordijnen, kunnen geschetste problemen worden voorkomen en wordt een optimaal werk- en leefklimaat gecreëerd.

Raambekleding

BUREAU/STOEL

We doen onze naam eer aan. Vastgoedinrichting by Technodesign zorgt voor een complete inrichting met kantoormeubilair. We maken gebruik van diverse mogelijkheden om het op kantoor zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken.

Denk bijvoorbeeld aan elektrisch verstelbare zit-/sta-bureaus en bureaustoelen in diverse kleuren en modellen. Wij willen een zo compleet mogelijk pakket voor jouw kantoor verzorgen.

Bureau/Stoel

Combo 1

Een comfortabele, ergonomische bureaustoel met een verstelbaar bureau. 

Bureau/Stoel

Combo 2

Een comfortabele, ergonomische bureaustoel met een verstelbaar bureau. 

Bureau/Stoel

Combo 3

Een comfortabele bureaukruk met een verstelbaar bureau. 

Bureaukruk en Stabureau (Combo 3)

VAN BEGIN TOT EIND

Voor veel projecten is ons startpunt een grote, grijze, kale ruimte. Vervolgens nemen we elke vierkante centimeter van die ruimte zelf onder handen. Zo weet je zeker dat aan elk detail wordt gedacht.

Technodesign is daarmee ook je enige aanspreekpunt. Mooi overzichtelijk en helder. Wij verzorgen het ontwerp, regelen de inkoop en coördineren de gehele oplevering van je nieuwe kantoorruimte. Van begin tot eind.

Gouden Plant