Skip to content

WERKWIJZEWij houden van een nuchtere, transparante aanpak. Daarom leggen we je graag even uit hoe wij te werk gaan. Zo weet jij meteen wat je kunt verwachten van een samenwerking met Technodesign.

Oriëntatie

Bij een eerste kennismakingsgesprek stellen wij onze organisatie voor en leren wij jouw bedrijf ook graag kennen. Beschouw ons als je persoonlijke adviseur, inkoper en coördinator. Jouw wensen inspireren ons te komen tot een optimale dienstverlening en het leveren van de best mogelijke kwaliteit. Indien je van onze expertise gebruik wilt maken dan werken we als volgt:

Inventarisatie

Maatwerk betekent dat we jouw wensen vertalen naar een interieur waarin jij je op je gemak voelt. Naar aanleiding van bouwtekeningen en bestek bespreken wij je aanvullende wensen en individuele smaak. Wij verrassen je met interieuroplossingen die praktisch, doordacht, stijlvol en flexibel zijn; volledig afgestemd op jouw wensen als toekomstige gebruiker.

Plan van Aanpak

Je bereidt je voor op de nieuwe inrichting in de wetenschap dat Technodesign Vastgoedinrichting je interieur volledig verzorgt en ‘Turn-key’ oplevert. In overleg wordt een plan van aanpak opgesteld, zodat je inzicht hebt in fasering, planning, beslismomenten en het resultaat. Indien wenselijk kun je middels 3D-impressies alvast een kijkje nemen in je toekomstige interieur.

Open Kaart

Daarnaast ontvang je van ons een kostenspecificatie. Transparant zodat je precies kunt zien hoe de kosten zijn opgebouwd en waar je aan begint. Op basis van deze specificatie volgt de vaste aanneemsom. Geen nare verrassingen, maar een duidelijk kostenverloop, ook bij tussentijdse wijzigingen.

Realisatie

Bij realisatie door Technodesign Vastgoedinrichting is er van start tot oplevering contact met jou over het projectplan en je wensen. Jij kiest voor een uitvoering in stijl, wij zorgen voor elk detail en doen geen afbreuk aan kwaliteit.